Despre societatea noastră

Despre ERIKA LAUNDRY

La ERIKA LAUNDRY, suntem mândri să oferim clienților noștri servicii profesionale de calcare a hainelor de cea mai înaltă calitate. Compania noastră a fost înființată în 2015 și am investit constant în achiziționarea echipamentelor de calcare a hainelor cele mai performante și moderne de pe piață, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii.

Suntem dedicați în mod special instruirii angajaților noștri la cel mai înalt nivel pentru a fi capabili să ofere servicii de calcare de înaltă calitate și să fie la curent cu cele mai noi tehnici de calcare a hainelor. La ERIKA LAUNDRY, ne străduim să oferim clienților noștri servicii profesionale și să ne asigurăm că hainele lor arată cât mai bine.

Utilizăm cele mai avansate tehnologii și echipamente de calcare a hainelor, cum ar fi statii de calcat cu abur profesionale, presa, calandru și steamer, pentru a ne asigura că hainele clienților noștri sunt curate, îngrijite și calcate perfect. În plus, suntem specializați în calcarea țesăturilor delicate, cum ar fi mătasea și lâna, și ne străduim să oferim servicii de calitate superioară pentru fiecare haină, fie ca este vorba de rochii de mireasa, costume, paltoane, camasi sau lenjerie.

Vezi care este pretul pentru calcat camasi, lenjerie, rochii, paltoane, sau alte haine.

Ne desfășurăm activitatea în București și Ilfov, oferind colectare și livrare gratuită pentru clienții noștri. Suntem mândri să garantăm satisfacția clienților noștri și să le oferim cele mai bune servicii pentru calcarea hainelor.

La ERIKA LAUNDRY, suntem dedicați oferirii clienților noștri cele mai bune servicii de calcare a hainelor și suntem mândri să fi devenit o afacere de succes în această industrie într-un timp relativ scurt. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă oferim serviciile noastre de calcare de înaltă calitate.

slide1-min
5 Motive pentru care sa ne alegi pe noi :

1. Asigurăm colectare și livrare GRATUITĂ în București și Ilfov
2. Folosim echipamente profesionale pentru a asigura o călcare perfectă.
3. Oferim prețuri speciale pentru contractele de colaboarare.
4. Garantăm satisfacția clienților, vom face tot ce se poate pentru ca serviciul să fie ireproșabil.
5. Si cel mai important motiv pentru care sa aduci hainele la calcat la noi – Mai mult timp liber pentru tine!

Derulează în sus
Call Now ButtonSUNA ACUM!